Charity concert on International Women’s Day

*English below the Swedish part*

Hej alla!

Kommer här med tips på hur du skulle kunna fira internationella kvinnodagen 8 mars! Min vän Anna Gustavsson och jag kommer att vara en del av en välgörenhetskonsert i Hedvig Eleonora kyrka då. Du hittar mer information om konserten på affischen nedan. Hjärtligt välkommen!

– – – – – – –

If you are in Stockholm during the evening of 8th March and do not have any plans or do not know how you could celebrate the International Women’s Day, you are very welcome to Hedvig Eleonora church in Stockholm where my friend Anna Gustavsson and I will perform on our nyckelharpas at a charity concert!

  • Venue: Hedvig Eleonora church
  • Date & Time: 2019-03-08 at 18:30
  • Price: 200 SEK /ticket or 50 SEK up to 18 years old or for students

You can buy on Tickster or at the church 1 hour before the concert.

Klicka för att förstora. / Click to enlarge poster (Swedish).